Behandlingar

Medicinsk fotvård 60 min 600 kr / Medicinsk fotvård 60min pensionär 550 kr

Inleds med mjukgörande fotbad som följs av nagelvård och fotvård. Vid behov slipning av förhårdnader, liktornar och behandling av hudsprickor. Varje behandling anpassas utifrån kundens behov och avslutas med avslappnande fotmassage.

Medicinsk fotvård lyx 75 min 670 kr / Medicinsk fotvård lyx 90 min 750 kr

Inleds med mjukgörande fotbad som följs av nagelvård och fotvård. Vid behov slipning av förhårdnader, liktornar och behandling av hudsprickor. Varje behandling anpassas för individens behov och avslutas med en längre fot och underbensmassage.

Medicinsk fotvård delbehandling 40 min 400 kr

Inleds med mjukgörande fotbad. Endast behov av nagelklippning eller specifika problem som enbart liktorn, vårtor, nageltrång mm.


Fot och underbensmassage 40 min 450 kr

Behandlingen inleds med ett skönt fotbad och sen får du njuta av en härlig fot och underbensmassage som sätter fart på blodcirkulationen.


Klassisk massage 30 min 395 kr / Klassisk massage 45 min 550 kr / Klassisk massage 60 min 650 kr

Klassisk massage är en djupgående metod som ger muskelavslappning, ökar blodcirkulationen i hela kroppen och är smärthämmande.

Lymfmassage 90 min 895 kr /

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen på ett effektivt sätt. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser. Koppning görs vid behov för att öka lymfflödet.